Les dones que ens portaren a la lluna

 

Taller, Actuación. Casa de Cultura Marqués de González de Quirós (Casa de la Marquesa), Gandia, Valencia/València. 16 de febrero

 

Saps qui va ser la Ventafocs de l’Astronomia? I de La Bella Dorment de la Tecnologia? A partir de la història de Mónica Grady, una científica espacial, narrada a manera de conte, compartirem les gestes d’altres super heroïnes, persones que van ser, són i seran capaços de grans èxits en circumstàncies
molt hostils. Totes elles utilitzen les matemàtiques com super poder, es van enfrontar a grans problemes sense resoldre amb valentia i astúcia, i van saber utilitzar la seva creativitat per avançar per senders que mai ningú abans havia solcat mai. només algunes d’elles van aconseguir sortir de l’atmosfera terrestre, però totes elles han realitzat passos de vital importància en el nostre camí cap a la Lluna i més enllà.

Dirigido a: público familiar

Hora comienzo: 12:00

Dirección: Casa de Cultura Marqués de Quirós («Casa de la Marquesa»). Passeig de les Germanies, 11, 46702, Gandia, València, Comunitat Valenciana

Reserva: Entrada libre

Organiza: C. d’Igualtat-Campus de Gandia

Patrocina: Ajuntament de Gandia

Email de contacto: iparjona@upv.es

Más información: https://www.gatosconbatas.com/espectaculos

 

A %d blogueros les gusta esto: