Wangari Maathai: la història de la dona arbre

 

Charla. Biblioteca comarcal Carles Cardó, Valls, Tarragona. 1 de febrero

 

La xerrada exposa la biografia de la Wangari Maathai, que va ser una dona activista política i ecologista de Kenia i va ser la primera dona africana en rebre el premi Nobel de la Pau al 2004 per la seva contribució al desenvolupament sostenible, la democràcia i la pau. També va ser la primera dona a l’Àfrica central i oriental en aconseguir un doctorat així com un deganat de la Universitat de Nairobi. Va crear el Moviment Cinturó Verd (The Green Belt Movement). Al seu país l’anomenen “la dona arbre”, Tree Woman.

La xerrada és divulgativa i principalment versa sobre la seva vida, el seu coratge com a dona de salvar la seva població de la pobresa tot respectant el medi ambient i com el seu llegat encara perdura, plantant arbres i salvant persones.

Dirigido a: público general

Hora comienzo: 18:00

Dirección: Carrer Sant Pere, 2, 43800, Valls, Tarragona, Cataluña

Reserva: Entrada libre

Organiza: Associació per a la Divulgació Científica al Camp de Tarragona i Central de Biblioteques de Tarragona

Email de contacto: lydiagil@socialmediaeninvestigacion.com

 

A %d blogueros les gusta esto: