Els orígens de l’astrofísica

plot of chunk img

Vídeo. 13 de febrero.

L’astrofísica va començar quan les observacions de l’astronomia van poder ser interpretades segons les lleis físiques que regeixen els estels i altres objectes de l’Univers. Fou així com es va entendre que les lleis físiques que expliquen els fenòmens de la nostra vida terrenal són les mateixes que regulen els fenòmens celestials, que observem en el cel. Això va canviar per sempre la nostra concepció de l’Univers i del lloc que hi ocupa la Terra. En aquests descobriments, les dones científiques que van treballar en astronomia van jugar-hi un paper cabdal tan aviat com se’ls va obrir una petita finestra d’oportunitat.

Dirigido a: Público general
Hora comienzo: 19:00
Hora finalización: NA
Organiza: Institut de Ciències del Cosmos de la Universitat de Barcelona (ICCUB)
Email de contacto: secretaria@icc.ub.edu
Más información: https://serviastro.ub.edu/

A %d blogueros les gusta esto: