Kit bàsic de la carrera científicaEns plau convidar-vos a la jornada commemorativa del 11 de febrer, dia internacional de la dona i de la noia a la ciència, organitzada per la Facultat de Ciències i l’Observatori per a la Igualtat de la UAB i l’Associació de dones investigadores i tecnològiques a Catalunya.

La jornada debat “Kit bàsic de la carrera científica” pretén donar a conèixer i discutir el sistema actual de carrera investigadora, les polítiques científiques, els indicadors d’excel·lència i els seus efectes en la societat en general i en les dones en particular. L’acte, per tant, va dirigit a tota persona, dones i homes, interessada en la carrera científica, així com en polítiques d’equitat.

Tipo de actividad: Taller

Fecha y Hora: 10 febrer de 2017 de 9h30 a 13h30

Lugar: sala d’actes – facultat de ciències -UAB

Email para reservas e información: vdg.estudiants.ciencies@uab.cat

Organiza: Facultat de ciències UAB, AMIT-CAT

A %d blogueros les gusta esto: