Tu pots ser investigadora!

 

Taller. 3 de febrero 10.00-13.00h. Col·legi Sagrada Família- Horta, Carrer de Peris i Mencheta 26, Barcelona

La UOC col·labora el 3 de febrer amb el Col·legi Sagrada Família – Horta per a l’organització de l’esdeveniment adreçat a famílies amb l’objectiu de conscienciar les nenes de la possibilitat de cursar una carrera científica, de fomentar la igualtat de gènere en la ciència i de promoure l’interès per carreres STEM. Diferents investigadores UOC i el grup de recerca de GenTIC, expert en igualtat de gènere, ens mostren què significa ser investigadora. El programa consta de diferents tallers interactius per a nens i nenes i joves de diferents edats i els seus pares. Els detalls del programa es poden consultar aquí. L’esdeveniment és gratis, però es demana d’inscriure-s’hi mitjançant aquest enllaç: http://bit.ly/2EKRMEy

 

Email para reservas e información: research@uoc.edu

Organiza: Universitat Oberta de Catalunya (UOC) & Col·legi Sagrada Família- Horta

¿Abierta al público general?: Sí – con reserva

A %d blogueros les gusta esto: