Curs Ada Lovelace: dissenya el teu algoritme per desxifrar la informació que contenen les molècules

Taller. Centre de Regulació Genòmica (CRG), Barcelona. 10 de febrero.

La revolució computacional està canviant el món: la nostra rutina, la manera en què es treballa… Així, la programació és i serà una eina bàsica de la informàtica. En aquesta activitat els estudiants escriuran el seu primer algoritme i dissenyaran un petit joc per desxifrar la informació continguda en certes molècules. Aquestes eines són la base destudis biomèdics que es duen a terme diàriament al departament de bioinformàtica del CRG. A més a més, els estudiants tindran l’oportunitat de dialogar amb joves investigadores en el camp de la bioinformàtica per poder conèixer de primera mà les seves experiències i reflexions, i compartir les seves visions, dubtes o curiositats.
Lobjectiu daquesta activitat és fomentar linterès dels estudiants per la programació, ja que la gran majoria de noies dentre 6 i 16 anys no es plantegen estudiar carreres relacionades amb les ciències de la computació.

Hi ha dues sesions, de 9:00 a 12:00 i d’11:00 a 14:00

Dirigido a: Para centros educativos. ESO, Para centros educativos. Bachillerato
Hora comienzo: 09:00
Hora finalización: 12:00
Dirección: C/ Dr. Aiguader, 88, 08003, Barcelona, Cataluña
Reserva: Requiere reserva
Organiza: Centre de Regulació Genòmica (CRG)
Email de contacto: carlos.sierra@crg.eu
Más información: http://escolab.bcn.cat/es/activities

A %d blogueros les gusta esto: