CIENCIA EN LUZ DE LULA

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

La librería infantil y juvenil Luz de Lula de Barcelona se une a la iniciativa. Del 6 al 19 de febrero en su escaparate encontrarás una selección de libros dedicados a la Ciencia. Además los sábados 11 y 18 ofrecerán su habitual grupo de lectura, cuentacuentos y taller de manualidades (es  necesario reservar plaza).

Actualización: Contenido de los talleres

picsart_02-09-08-01-15-1

Aquesta setmana ens unim i col·laborem amb una gran iniciativa q celebra el 11 de febrer com el Día Internacional de la Mujer y Niña en la Ciencia per tal de fomentar les vocacions científiques en les noies. Des de la web: www.11defebrero.org  s’està  fent una magnífica tasca pedagògica i de divulgació, per donar a conèixer a destacades figures femenines de l’àmbit de la recerca científica i la investigació. No deixeu de consultar-la, que us interessarà molt!

El dissabte 11 farem:

 17.30 – 18:  Lectura en veu alta i en grup amb nens i nenes a partir de 6 anys

 18 -18.30:  El conte: Plantant els arbres de Kenya  En forma de conte veurem l’obra i la figura de la biòloga Wangari Maathai que va rebre el Premi Nobel de la Pau al 2004 per la seva impressionant contribució a la repoblació forestal i la conservació ecològica del seu país, Kenya.

 18.30 – 20  Taller de manualitats:  Motivats pel treball de la Wangari, al taller treballarem amb llavors i farem el nostre petit planter. Vine a portar-te la teva llavor plantada.

Recordeu reservar plaça pel taller. 

dsc_0629

Continuem  col·laborant amb les  activitats programades amb motiu del Día Internacional de la Mujer y Niña en la Ciencia  i tenim el gust de rebre a la Mercè Palomar que per gentilesa de la Editorial Ekaré  ens presentarà un interessantíssim llibre sobre  l’Antàrtida escrit i il·lustrat per la mateixa investigadora i científica: Alison Lester.

Com sempre, us hi esperem a tots!

El dissabte 18  farem:

 17.30 – 18:  Lectura en veu alta i en grup amb nens i nenes a partir de 6 anys

 18 -18.30:  El conte: Sofia viaja a la Antártida    Un apassionant relat i tot un descobriment explicat als nens com si fos una aventura però ple d’informació i curiositats.

 18.30 – 20  Taller de manualitats:  No ens podem estar de recrear la màgia d’aquest relat fent un gran collage Antàrtic   Vine a fer el teu!

Recordeu reservar plaça pel taller.  

Fecha y Hora: Talleres dias 11 y 18 de 18,30h a 20h

Email para reservas e información: luzdelula@gmail.com

Organiza: LUZ DE LULA LIBRERIA INFANTIL Y JUVENIL

Lugar: C/ Ramón y Cajal, 158 Barcelona

A %d blogueros les gusta esto: