Exposició “Científiques catalanes”

Exposición. Per concretar, Barcelona. 11, 12, 13, 14, 15 de febrero.

L’exposició “Científiques Catalanes 2.0”, projecte coordinat pel Grup de Perspectiva de Gènere de l’ACCC, que compta amb més de 20 integrants, totes professionals de la comunicació, la divulgació, el periodisme i la recerca científica. Amb L’exposició “Científiques Catalanes 2.0” es pretén donar una gran visibilitat al paper estratègic de les dones científiques del nostre territori que es preocupen per comunicar la ciència a fi de contribuir a crear i divulgar rols i models femenins en els àmbits de les ciències i les enginyeries. És de vital importància conèixer a les dones de ciència que ens ajuda a trencar els estereotips de gènere i afavoreix a les nenes i a les noies a entrar i treballar a les disciplines STEAM.
També s’incorporaran activitats que incloguin les científiques de l’exposició per tal d’apropar-les a la població, com xerrades i petits vídeos.

Dirigido a: Público general, Público familiar, Para centros educativos. ESO, Para centros educativos. Bachillerato, Para centros educativos. FP, Universidad
Hora comienzo: 10:00
Hora finalización: 20:00
Dirección: Per concretar, 08007, Barcelona, Cataluña
Reserva: Entrada libre
Organiza: Associació Catalana de Comunicació Científica
Email de contacto: estibaliz.urarte@gmail.com
Más información: https://www.accc.cat/category/perspectiva-genere/

A %d blogueros les gusta esto: